МЕНЮ

10001 Nights Ігровий Автомат - Безкоштовна Гра та Відгуки (2024)

10001 Nights
Натисніть тут, щоб грати

10001 Nights від Red Tiger

Грати на гроші? - Виберіть бонус

10001 Nights Огляд

10001 Nights

10,001 Nights від Red Tiger Gaming - це чудовий слот, заснований на близькосхідному фольклорі. Вам сподобається цей слот завдяки магічним функціям, таким як безкоштовні обертання. Цей слот з 5 барабанами і 20 лініями виплат на перший погляд виглядає як простий слот. Однак у ньому є функції, які застануть вас зненацька, наприклад, Mega Wilds та Multi-Pick.

Ми розглянемо, що пропонує цей слот, у нашому огляді слоту 10,001 Nights.


Реліз: 17.11.2020
Волатильність
Максимальний виграш: X10347

Автор: Kim Birch | Останнє оновлення огляду: 27 Квітень 2024 | Перевірка фактів: Jasmin Williams

СЕРТИФІКОВАНИЙ ЕКСПЕРТ СЕРТИФІКОВАНИЙ ЕКСПЕРТ
Кім Бірч перемагав і програвав з кращими покеристами світу. Окрім знань в покері та блекджеку, Кім також видав 3 книги. Про Kim Birch

Рейтинги експертів BETO Slots

Популярність

Повітря

RTP %

Джекпоти

Призові лінії

Хвилювання

Відео: Ігровий процес та великий виграш

Особливості ігрових автоматів

Покупка бонусу

Покупка бонусу

Азарт

Азарт

Джекпоти

Джекпоти

Переваги

10,347x максимальний виграш

Безкоштовні обертання з потужними функціями

Можливість розблокувати нові функції, граючи довше

Інноваційні функції

Плавна анімація та чудова графіка

Недоліки

Висока дисперсія

Факти про слот

Провайдер Red Tiger

Волатильність

RTP% 94.73

Тип гри Слоти

Jackpot Ні


Діапазон ставок та макет гри

Мінімальна ставка 0.10

Максимальна ставка 250.00

Барабани 5

Ряди 4

Виграшні лінії 20

Особливості гри

Випадкові винагороди Зберіть енергію Випадкові утірачи Бонусна ігра: Оберіть об'єкти Діапазон RTP Множник Символи розкиду Безкоштовно обертайте Дикий Мега-символ (3х3)


Казино

Карточні масти


Насолоджуйтесь унікальними властивостями, наповнивши лампу магічною олією

Насолоджуйтесь унікальними властивостями, наповнивши лампу магічною олією

Ласкаво просимо до слоту 10,001 Nights від Red Tiger Gaming

10,001 Nights - це пристойна гра з 5 барабанами та 4 рядами, доповнена чіткою графікою та плавною анімацією. Вона має 20 ліній виплат, але їх більш ніж достатньо, щоб добре винагородити вас завдяки бонусним функціям, про які ми поговоримо трохи пізніше.

Це не перший слот, натхненний близькосхідним фольклором, і не останній. Звичайні дикі символита Stacked Wilds додають потенціалу базовому слоту. Навіть низькооплачувані символи виглядають красиво, оскільки вони зроблені з дорогоцінних каменів і мають форму чотирьох карткових мастей.

Коли ви зберете достатню кількість символів Destiny Spins, ви будете отримувати безкоштовні обертання щодня. Символи ламп також допоможуть вам запустити нові функції.

Випадкові функції в цьому слоті дозволяють видалити всі низькооплачувані символи за один спін, додати випадкову кількість диких символів на барабани, отримати множник виграшу та мега-дикий символ. Це лише ті функції, якими ви зможете насолоджуватися в базовій грі, а найкраще те, що ви розблоковуєте ще більше корисних функцій, коли граєте довше. Коротше кажучи, ця гра добре винагородить вас за вкладені гроші та час.

Незабаром ми побачимо, як працюють магічні функції цього слоту, і пояснимо все, щоб ви відчували себе впевнено, граючи в цей слот.

ПОВЕРНУТИСЯ ДО ЗМІСТУ

Близькосхідна тематика та вражаюча графіка

Цей слот натхненний колекцією "1001 ніч" - збіркою близькосхідних історій.

За барабанами ви побачите прекрасний вид з кімнати султана. Вид на місто в Аравійській пустелі зачаровує і має унікальне сяйво, яке притягує вас.

Повільний і традиційний саундтрек на задньому плані добре доповнює ігровий процес. Хоча саундтрек пристойний, він не настільки хороший, як графіка і тема. Red Tiger Компанія Gaming доклала чимало зусиль, щоб створити цей чудовий слот, і нам подобаються додані анімації.

Символи були розроблені з особливою ретельністю. Султан з червоними самоцвітами на тюрбані та чарівна лампа - приклади символів, які виглядають вишукано. Султан є найприбутковішим символом, оскільки він винагородить вас у 40 разів більшою ставкою, якщо ви зберете п'ять виграшних комбінацій.

Дикийсимвол - прекрасна арабська жінка, яка принесе вам 55-кратну ставку за п'ять однакових комбінацій. Символ розкиду - прекрасний палац султана, який запустить безкоштовні обертання, якщо вам вдасться зібрати три таких символи.

Цей слот працює на всіх пристроях, тому вам не потрібно турбуватися про те, чи хочете ви грати на комп'ютері або мобільному телефоні.

Запустіть Destiny Spins, зібравши три або більше Скаттерів

Запустіть Destiny Spins, зібравши три або більше Скаттерів

ПОВЕРНУТИСЯ ДО ЗМІСТУ

Як грати в слот 10,001 Nights

У цьому розділі ми розглянемо основи гри в цей слот. Давайте почнемо.

  • Внизу праворуч ви побачите жовту кнопку обертання, за допомогою якої ви можете обертати барабани.
  • Внизу зліва ви можете натиснути на свою ставку і встановити її в діапазоні від 0,20 євро (мінімальна ставка) до 8 євро (максимальна ставка).
  • Кнопка автозапуску знаходиться поруч із кнопкою ставки, і вона дозволяє зробити до 100 обертань на автопілоті з індивідуальними лімітами програшу та виграшу.
  • Ви можете натиснути на кнопку "Виплати" внизу ліворуч, щоб ознайомитися з функціями та виплатами. Якщо вам потрібна детальна інформація про слот, ви можете скористатися кнопкою допомоги поруч з кнопкою виплат.
  • Також доступний турборежим, який можна увімкнути, натиснувши на кнопку турбо біля кнопки обертання.
  • Якщо ви хочете побачити свій баланс, ви можете побачити його у верхньому лівому кутку екрана.
  • У правому верхньому куті ви можете вмикати та вимикати звук, переходити в повноекранний режим або виходити з нього, а також отримати доступ до інформації про функції та таблиці виплат.
Насолоджуйтеся бонусом у вигляді безкоштовних обертань в онлайн-слоті 10,001 Nights

Насолоджуйтеся бонусом у вигляді безкоштовних обертань в онлайн-слоті 10,001 Nights

ПОВЕРНУТИСЯ ДО ЗМІСТУ

Особливості магічного слоту

Відеослот 10,001 Nights має бонусні функції, які мотивують людей продовжувати грати, оскільки ви отримуєте нові можливості в міру того, як продовжуєте грати. Це пов'язано з функцією Feature Lamps, яку ми обговоримо разом з іншими захоплюючими бонусними функціями. Дозвольте нам розпочати.

Особливі лампи

На барабанах з'являються золоті масляні лампи, які заповнюють собою спеціальні лампи, коли ви їх збираєте. Перевага збору масляних ламп полягає в тому, що вони допоможуть вам активувати нові функції та тримати їх розблокованими протягом усього ігрового процесу.

Коли ви повністю заповнюєте спеціальну лампу, нова функція активується під час наступного обертання, і ця функція може активуватися випадковим чином на одному і тому ж колу. Ви можете активувати більше ніж одну функцію і насолоджуватися чотирма функціями протягом гри, і давайте подивимося, що це за функції.

  1. Функція "Імперський спін": функція "Імперський спін" активується, якщо зібрати 6 масляних ламп. У цій функції низькооплачувані символи видаляються, а на екрані з'являються лише високооплачувані символи, які дають вам шанс зірвати великий куш.
  2. Випадкові дикі символи: Щоб активувати цю функцію, вам потрібно зібрати 7 масляних ламп (загалом 13 масляних ламп). У цій функції з'явиться випадкова кількість диких символів, які допоможуть вам отримати виграш.
  3. Функція Multi-Pick: для активації цієї функції потрібно зібрати 8 масляних ламп (загалом 21 масляна лампа). Ви виберете одну з трьох карт, щоб відкрити множник, який буде застосований до вашого наступного виграшу.
  4. Функція Mega Wilds: Ця фінальна функція розблоковується та активується, якщо зібрати 9 масляних ламп (30 масляних ламп загалом). У цій функції ви отримаєте принаймні 1 мега-дикий символ, який заповнить весь барабан.

Функція Destiny Spins/Фізичні обертання

При випаданні3, 4 або 5 скатерів в основній грі ви отримуєте 8, 10 та 12 безкоштовних обертань відповідно. Ви також можете повторно запустити безкоштовні обертання або обертання долі, зібравши 3, 4 або 5 скаттерів, які дадуть вам ще 6, 7 або 8 безкоштовних обертань відповідно.

Бонусний раунд Destiny Spins схожий на базовий слот, але під час цих обертань частіше спрацьовує функція Feature Lamps. Отже, які б функції ви не розблокували, вони допоможуть вам отримати великі виграші. Також можна скористатися кількома функціями в одному обертанні. Наприклад, ви можете отримати функцію Mega Wilds разом з Imperial Spin, щоб отримати шалені виграші.

Насолоджуйтеся красивими символами в ігровому автоматі 10,001 Nights

Насолоджуйтеся красивими символами в ігровому автоматі 10,001 Nights

ПОВЕРНУТИСЯ ДО ЗМІСТУ

RTP, дисперсія та максимальний виграш

RTP цього слоту становить 95,73%, що трохи нижче, ніж середній показник RTP у 96%. Однак це не повинно відлякувати вас від спроби спробувати цей слот, оскільки це не матиме такого великого впливу.

Дисперсія висока, тому вам потрібно бути трохи обережним, граючи в цей слот.

Максимальний виграш становить 10,347x від вашої ставки, що означає, що цей слот має величезний потенціал виграшу.

Отримайте максимальний виграш у 10,347 разів більше вашої ставки

Отримайте максимальний виграш у 10,347 разів більше вашої ставки

ПОВЕРНУТИСЯ ДО ЗМІСТУ

Чи вартий онлайн-слот 10,001 Nights того?

Онлайн-слот 10,001 Nights вартий того, щоб витратити на нього свій час, адже він має чудові функції та графіку, які одночасно розважатимуть і винагороджуватимуть вас. Бонусний раунд безкоштовних обертань може здатися незначним, але він може бути дуже потужним, якщо ви розблокували всі спеціальні лампи. Щоб розблокувати їх усі, потрібен певний час, але воно того варте.

Ми не рекомендуємо змінювати ставку після розблокування спеціальних ламп, оскільки вам доведеться робити це знову і знову. Ви можете насолоджуватися цими унікальними функціями випадковим чином, і вам ніколи не буде нудно грати в базовий слот завдяки спеціальним лампам.

Графіка, тема та анімація відмінні. Вам сподобається плавний ігровий процес, а найкраща частина ігрового процесу - це безкоштовні обертання. Навіть максимальний виграш у 10,347x від вашої ставки буде легше отримати під час безкоштовних обертань.

Ви будете насолоджуватися ігровим процесом і отримаєте достатню винагороду, щоб продовжувати грати. Тому ми рекомендуємо здійснити подорож на Близький Схід, зігравши в шедевр онлайн-слоту 10,001 Nights для гарантованої розваги. Якщо ви хочете отримати максимальну виплату, граючи на реальні гроші, відвідайте рекомендовані онлайн-казино BETO.

ПОВЕРНУТИСЯ ДО ЗМІСТУ

10 001 ніч - поширені запитання

Який максимальний виграш у слоті 10,001 Nights?

Максимальний виграш становить 10,347 разів більше вашої ставки, що, на диво, не відповідає назві слоту. Однак він перевищує 10,001, що дуже добре.

Який коефіцієнт RTP відеослоту 10,001 Nights?

RTP цього слоту становить 95,73%, що нижче середнього показника, але ви навряд чи помітите значну різницю у своєму ігровому процесі.

Чи є безкоштовні обертання в ігровому автоматі 10,001 Nights?

Так, ви можете запустити Destiny Spins або Free Spins, зібравши на барабанах 3 або більше спеціальних символів або скаттерів. Ви також можете отримати додаткові безкоштовні обертання, зібравши більше скаттерів під час цієї функції.

Як працюють особливі лампи в слоті 10,001 Nights?

Ви побачите 4 спеціальні лампи, які ви можете заповнити, розміщуючи на барабанах символи чарівних ламп. Повне заповнення цих спеціальних ламп активує функцію нагородження та розблокує її на весь ігровий процес.

Чи можна грати в автомат 10,001 Nights безкоштовно?

Так, ви можете насолоджуватися такими функціями, як множники виграшів, випадкові дикі символи та безкоштовні обертання, граючи в демо-режимі в слот 10,001 Nights безкоштовно прямо тут, на BETO.